Sky Chasers


В Sky Chasers се качете на автомобила си с въздушна възглавница и носете предпазния си колан, ние ще изживеем! Много монети седят здраво, за да дойдете! Можете ли да ги съберете всички и да получите най -високия резултат? Най-добър късмет!

Всяко хлапе, което копнее за летене с превозно средство, което е измислил, и вие се справихте! Вие и вашите спътници току -що сте конструирали превозно средство с въздушна възглавница! Тъй като отивате на начинание към небето! В случай, че сте подготвени за това интригуващо преживяване, можете да започнете играта, като докоснете бутона за възпроизвеждане. Първата ви цел е да избягате от стаята, като стиснете ключовете на болта. Ключовете на болтовете управляват левия и десния двигател на автомобила. При случай на натискане на левия болт, той отива в лявата страна, а при изключен случай, когато натиснете десния, той отива там. По този начин, за да премахнете автомобила с въздушна възглавница, трябва да натиснете двата ключа на болта. След това, в този момент, можете да продължите до мястото, където са монетите. Опитайте се да ги съберете всички в транзит нагоре. Не забравяйте да следите нивото на силата си, докато летите. В случай, че останете без енергия, ще се срутите и играта е завършена. Ще видите, че идват зарядни устройства, те изглеждат като компютър с голиат, закачете се, за да зареди вашия автомобил. След това, в този момент, можете да продължите към своя опит.

Летете с превозно средство с въздушна възглавница сред диви чудовища в Sky Chasers! Тази игра с ретро опит ви позволява да управлявате Armada, Golden Beetle и Pioneer. След плаването през монети можете да пристигнете на кутия за компютър, за да съхранявате златото си и да зареждате отново батерията си!

Това е авторитетната уеб адаптация на отличеното с чест приложение от Lucky Kat Studios. Уеб адаптацията на Sky Chasers включва еквивалентните прости за игра два сензорни контроли и дълги участъци от играта като универсална игра. Изследвайте света с интересни врагове, гатанки и трудности.

Включете високоговорителите си и участвайте в ретро мотивираната музика на Maxo. Играйте тази игра във вашата програма и демонстрирайте на своите спътници, че сте истински преследвач на небето!