Big Tall Small


Big Tall Small е платформинг игра, в която трябва да контролирате трите героя с различни размери и да ги накарате да пристигнат ефективно до изхода.

Превключвайте между тези герои с различни размери и качества, за да завършите гатанките на всяко ниво.

Big Tall Small е платформинг с гатанки, където превключвате между малки, високи и големи герои, за да решавате пъзели.

Big Tall Small е игра със загадки, направена от Робърт Алварес. Tackle Контролирайте различни герои, които трябва да пристигнат на общ изход. Превключвайте между тези герои с различни размери и качества, за да завършите гатанките на всяко ниво. Трима спътници могат да се справят с проблеми, които двама души не могат! Не забравяйте да предадете Big Tall Small на вашите спътници.

Big Tall Small е платформинг игра с гатанки с различни герои с различни способности. Трябва да ги накарате да си сътрудничат, за да решат загадката. Малкият може да влиза в тесни участъци. Високите могат да подскачат и да стигнат до по-високи места. Огромният може да избутва квадрат или кутии, които могат да се използват като сцена. Превключвайте между Малък, Висок и Голям, за да се справите с объркването, като използвате техните способности и напреднете на по-високо ниво.