Pull'em All


Pull'em All е глупава и основна игра, в която ще мислите внимателно и ще имате сила. Целта ще бъде да проследите вашето равновесие. Дърпайте с достатъчна мощност! Както и да е, уверете се, че не прекалявате, тъй като колкото повече дърпате, толкова по-изтощена ще бъде личността ви, с възможност за падане. Работете върху личността си, за да преминете през нивата като цяло. Играта е ограничена от щракване и дърпане на неща. Използвайте всички подходящи движения нагоре за потенциалната си полза.

Използвайте сила и издръжливост, за да издърпате почти всичко, което удря акорд в тази 3D игра за активност! Внимателно издърпайте всяка статия, докато никога повече не може да бъде издърпана, за да завършите всяко ниво. Използвайте заплащането, което осигурявате, за да изградите своята солидарност, издръжливост или процент на заплащане. Проверете дали можете да изтеглите меча на владетеля Артур, тежка мъртва тяга и много повече.

Pull'Em All ви приветства да участвате във феноменална игра на гатанки, в която ще изпробвате ума си, разбирането и силата си на звяр. Поставете се на мястото на герой и положете доблестни усилия, за да извадите от земята всеки покрит предмет заради вашето търсене и енергия.

Дръпнете силно, докато се наслаждавате на кратки отсрочки, за да не си счупите ръцете поради необикновеното си усилие и актуализирайте и допълнително развивайте способностите си за сметка на някои подобрители, за да достигнете до най-високия резултат и да победите всеки един от рекордите. Извадете острие в стил Excalibur или моркови голиат, вземете тежка риба, вдигнете значителни тежести и всичко диво, което можете да си представите през цялата игра, потете се постоянно заради работата и дайте всичко от себе си, за да победите сбор от 18 необикновени нива.

Покажете своята солидарност с Pull'em All! От небесни остриета до врастнали косми, вие сте предопределени да понесете трудностите, за да издърпате всичко, което никой друг не може! Тренирайте мускулите си, внимавайте и пазете костите на личността си, докато го държите по-здрав! Преработете вашите данни и плащайте, и бъдете наясно с нарастващите проблеми на вашите мисии!

Всеки има мисия в този живот. Някои хора са предназначени да спасяват животи, някои са учени, а други са преподаватели. Ти, стари приятелю, си предопределен да измъкваш нещата от местата, където те нямат място. Можете да извадите всичко, което имате под ръка, от развалени зъби до потопени касички. Никое постижение обаче не идва без резултати. Трябва да пазите мускулите на гърба си, докато се занимавате с работата си. Опитайте се да не позволявате на вашата личност да стане червена, или ще загубите целия напредък. Просто задръжте, докато спре да си почине, и започнете да дърпате отново. Можете също така да докосвате или да щракате отново и отново, но това може да отнеме повече време от типичната стратегия за сила и готовност. Вие получавате злато за всяко следващо изтегляне; използвайте тези пари, за да промените солидарността, издръжливостта и заплащането на вашата личност. Отворете домашни любимци и кожи и добавете стил към вашата личност.

Добре дошли в новата вълнуваща уеб базирана игра Pull'em All. В него ще извадите различни статии от самото начало. Преди вас на екрана ще бъде забележима вашата личност, която ще остане близо до острието. Ще бъде снизходително, доколкото е възможно в земята. Вашата легенда ще получи дръжката си с две ръце. При знак започнете да дърпате този предмет от най-ранния етап. Умело контролирайки легендата и поддържайки неговото равновесие, вие трябва стабилно да извадите меча от земята. Когато извадите цялото нещо, ще ви бъде даден определен брой фокуси в играта Pull'em All и ще продължите към по-високо ниво на играта.