Doctor Teeth 2


Във втората част от играта Doctor Teeth 2 ще продължите с работата си като стоматолог в център за младежи. Ще получите на сбирката различни младежи, които имат възпалени зъби. Трябва да ги имате на работното място, трябва да седнете пациента на седалката. В момента трябва внимателно да погледнете зъбите на пациента, за да направите находка. Това ще ви помогне да изберете стратегиите за лечение. В момента с помощта на необикновени апарати и лекарства трябва да лекувате зъбите си. В момента, когато пациентът е напълно здрав, можете да посрещнете следващия пациент и да го лекувате от сега.

Doctor Teeth 2 е клинична тематична игра за възпроизвеждане, направена от Mini Duck Games. Използвайте широка гама от устройства, за да подредите и да внимавате за зъбите на вашите пациенти. Можете да използвате символа на стетоскоп, в случай че сте заседнали и имате нужда от улика. Можете да разберете за чистотата на зъбите, докато гледате страхотните реакции на пациента, докато играете тази игра. Имали ли сте нужда в някакъв момент да сте стоматолог? Това е вашата възможност да срещнете един ден от живота на денталния специалист.

Докоснете или щракнете върху всяко устройство, което виждате на екрана, за да го подготвите. Можете да задържите пръста или бутона на мишката, за да приложите устройството към пространството, което трябва да третирате.

Doctor Teeth 2 е важен за друг вид много близък клиничен отдих. Изпълнете работата на дентален специалист и гарантирайте, че зъбите на всеки ще бъдат запазени безупречни и здрави! Това наистина е смесица от по-малки от очакваното игри, всяка от които е посветена на чистотата на устната кухина. Откажете се от опасните микроорганизми от чисти бели зъби с бормашина на вашия стоматолог и премахнете развалените жълти зъби с помощта на няколко клещи! Вземете душ задната част на гърлото, за да гарантирате нов дъх, и изсмучете тази слюнка с цилиндъра си. Очевидно почистете тези зъби! Играйте игрите, като използвате мишката, докосвате инструментите и ги насочвате.