Crazy Cars


Crazy Cars е 3D игра с превозни средства, която се случва в оживен район, пълен с очарователни писти, ангажиращи препятствия и компенсиращи трудности. Вземете бързо превозно средство и скорост по вълнуващи склонове, изкачете планината Ег, карайте максимална скорост на състезателни писти, изпълнявайте каскади на състезания и проучете множество други забавни региони и упражнения, в които да участвате. Има курсове за препятствия, които могат да хвърлят автомобила ви ръководството! Опитайте се да съберете всяка звезда, гаечен ключ и други колекционерски предмети, над които сте прегазили, за да ги похарчите за чисто нови превозни средства. Има повече от 17 нови превозни средства, които можете да управлявате! Играта дори ви позволява да играете срещу вашия спътник с полезността на разделен екран. Може ли да се каже, че сте готови да задоволите изискванията си за скорост с Crazy Cars?

Crazy Cars е красива игра за каране на превозни средства в отворена реалност, където трябва да съберете много звезди и няколко гаечни ключове, за да поправите автомобила си, когато претърпите малка злополука.

Направете всичко възможно, за да съберете достатъчно пари, за да закупите много интересни превозни средства от най-новата епоха, стигнете до целта си, носете се, подскачайте без страх, изпълнявайте уникални летящи трикове и кацайте на всяко от четирите колела, за да стигнете до триумф без самотен удар драскотина.

Подкрепата в завладяваща игра е ценен шанс да се превърнете в част от невероятно вълнуващо изживяване с превозно средство, което ще се случи в областта на брилянтен свят, пълен с различни възпиращи средства. Отиването на това място ще ви позволи да участвате в бързо каране, както и да преработите вашите шофьорски способности.