Impossible Truck Driving Simulator 3D


Здравейте шофьори, добре дошли в новата игра Impossible Truck Tracks Simulator, където можете да карате изумителни камиони с гигантски ръстове, за да се свържете с небето като легенда. Шофирането на огромни камиони по неразбираеми писти, които могат да бъдат високи, е опасно задание, за това са ви необходими истински способности за шофиране на камиони. В случай, че обичате да шофирате огромен камион или значителни превозни средства, тази система за тестване на камиони е за вас.

Тренирайте усилено, тъй като шампионът може да бъде хората, които са достатъчно надарени, за да карат камиони на страхотен ръст и да се свържат с небето като експерт. Част от спътниците ви преди това казаха няколко приятни думи по отношение на вашите шофьорски способности, така че не им позволявайте да се чувстват отпаднали. Закрепете мястото си на избрания камион и карайте огромни прогнозни камиони на обезпокоителните камиони, които са настроени на гигантски ръстове! Тази готина HTML5 система за тестване на камиони ще ви помогне да получите щастливо време, в случай че наистина обичате да шофирате солидни превозни средства по улиците.

Малко объркване може да накара вашия камион да падна от високото небе. Така че трябва непрекъснато да се включвате в контролите и екрана, докато камионът ви достигне до напускащата територия. Предизвикайте лудите си способности за шофиране и центриране чрез всяко едно от 20-те нови и пристрастяващи нива и се обосновете като транспортер на герои! Изкарайте хубаво време сам или приветствайте вашите спътници, за да се забавлявате много без изтегляне! Радваме се да ви обслужваме с най-доброто отклонение и забавление с най-голямо внимание.