Kikker Connect


Играйте Kikker Memo, Connect and Puzzle с Kikker и неговите спътници с уникални очертания на Max Velthuijs! Оценете безплатно всяка от 3-те игри, но в случай, че трябва да оцените пълното изживяване, можете да направите еднократна покупка, за да отворите всички акценти.

В Kikker Memo всички карти се гледат надолу и можете да изберете 2 карти и да ги завъртите. В случай, че сте проследили куп 2 подобни снимки, те ще изчезнат и ще си набавите пеперуда. С тази пеперуда можете да отваряте нови снимки. Kikker Memo започва с 4 карти, доколкото е възможно, до 24 карти за още тест! Опитайте се да не се стресирате, можете да играете какъвто и да е проблем, колкото искате, тъй като всички карти се поставят произволно.

В Kikker Connect трябва да свържете 2 подобни карти, но точката на линията може да не се крива повече от два пъти. Бихте ли могли да накарате картите да изчезнат? В този момент ще придобиете пеперуди, които можете да похарчите за нови картички. Оценявайте широката гама от нива, които се разширяват в беда, но като цяло можете да се върнете към избраното ниво, за да изберете по-просто ниво.

Пъзел с Киккер и неговите спътници! С уникални изображения на Max Velthuijs! Гатанките започват лесно с 4 парчета, но все пак можете да отваряте още обезпокоителни загадки. Тази игра е невероятна за всички възрасти! Съберете пеперуди, за да отворите нови снимки.