Ball Picker 3D


В Ball Picker 3D това е идеална възможност да съберете всяка една от топките! Включително продължаващо взаимодействие, формиращо навици и много нива, бихте ли казали, че сте готови да вкарате фокуси в тази приятна 3D игра? Топките може да се регулират и да се разпространяват наоколо, но с вас на работа никой не може да избяга от вас!

Такива безброй топки, за да се съберат многобройни нива, за да завършите, тази игра може да изглежда изпитателна от самото начало, но ние сме сигурни, че ще имате куп забавления. Целта на тази игра е да събере и съхрани обективния брой топки в контейнера към финала на всяко ниво за преминаване. Можете да използвате мишката, за да играете тази игра, така че кликнете върху бутона за възпроизвеждане в основното меню, за да започнете играта. Вие контролирате U-формиран метал в тази игра. Щракнете върху екрана и плъзнете мишката наляво и надясно, за да го преместите. За да преминете ниво, в крайна сметка трябва да съхранявате достатъчно топки. В случай, че не успеете, ще трябва да започнете от началото на нивото. Докато преминавате нива, вие придобивате монети. Те могат да се използват, за да отворите 9 отличителни метални инструмента, които да използвате. Можете да проверите напредъка си от най-високата точка на екрана.

Ball Picker 3D е забавна и вълнуваща игра, която можете да играете в мрежата и за нищо. Какво е това за хората и нашето последователно изискване за искане, нали? Чувства се някак изпълнено да видиш разчистена объркана повърхност, това е причината тази игра да е толкова очарователна и неотразима.

Представете сцена, пълна с малки топки, разпръснати върху нея. С напредването на статията с магнит вероятно ще я контролирате от едната страна на другата, за да изберете колкото се може повече топки, колкото може да се очаква при дадените обстоятелства, за да отворите по-високо ниво. Можете ли да съберете базовия номер, за да отворите следния вход? Поиграйте с тази безплатна онлайн игра 3D Pick Ball!