Giant Snowball Rush


Днес, в един лъчезарен зимен ден, в една непретенциозна общност ще се проведе интригуващо състезание по бягане, в което ще участвате в играта Giant Snowball Rush. Пред вас на екрана ще видите определен пейзаж, по който ще минава улицата. На старта й членовете на опозицията ще бъдат на началната линия. При знака всички те ще тичат напред, като непрекъснато се движат напред. Преди всеки член ще се вижда сноп сняг, който постепенно ще се увеличава. Вашето начинание е да надминете всеки един от опонентите си и да завършите първи. Идвайки, ще преминете през възпиращите фактори, които трябва да обиколите. По същия начин се опитайте да съберете различни статии, разпръснати наоколо. Те ще ви донесат фокуси и могат да дадат на легендата различни награди.

Забърквате се с тази интригуваща 3D игра в нашия асортимент! Вашата цел е да помогнете на човека да избута снежна топка в остро съперничество.

Стойте далеч от всякакви пречки с адаптивност, така че снежната ви топка да става все по-голяма и по-голяма! Съберете всяка една златна монета и завършете първи в състезанието.