City War 3D


В новата интригуваща игра City War 3d ще отидете в свят, в който има множество градски общности на държави. Между тях непрекъснато се случва конфликт и вие ще участвате в него. На екрана пред вас ще се покаже ръководство за конкретен регион, където ще бъдат намерени вашият град и вашият противник. Ще видите номер на всеки град. Това предполага количеството офицери, които са в множеството на този град. Трябва да изберете вражески град, който има по-малко конфликти от вашия и да кликнете върху него с мишката. Впоследствие в играта City War 3d атакувате този град и след като спечелите битката, го хващате. С помощта на изключителна дъска в долната част на екрана, можете да изберете нови офицери във вашата армия и да актуализирате вашите градски райони.

Най-малко сложната, но най-зареждащата игра с разединена техника. Това е една от най-невероятните игри с методология в магазина. Обучете ума си да създава енергизираща методология за преодоляване на враговете и поддържане на настроението ви ново. City war 3D е теоретична, есенциална и подобрена игра с постоянна техника.

Най-малко трудната, но най-енергизиращата несвързана методологична игра. Това е една от най-умопомрачителните игри с методология в магазина. Тренирайте мозъка си да създава ободряваща методология за преодоляване на противниците и поддържане на настроението ви ново. City war 3D е теоретична, есенциална и подобрена игра с непрекъсната процедура.