FoxyLand 2


Очаквате още едно интересно преживяване с енергична лисица на име Соси. Той живее със семейството си в гората, в лъчиста дървена къща. Днес в първата част на деня лисицата отиде да бере череши, които децата му толкова обичат. И все пак се оказа, че в западната част на гората вече ги няма. Това е изключително ужасно, трябва да отидете на изток и има широка гама от капани. Както и да е, нищо не остава за довършване, легендата тръгна на път и имайки предвид, че търси друго черешово дърво, дяволски вълци тръгнаха след дома му и хванаха цялото семейство. Помогнете на Charming в играта FoxyLand 2 да освободи семейството си и да отблъсне хитрите мрачни крадци.

Пригответе се да се потопите в едно вълнуващо ново платформинг изживяване с Saucy!

Соси купи къща с Джени и малките лисчета Тим и Синди. Всичко беше наред, докато хитрият херцог и неговият брат Джакс не тръгнаха след него и унищожиха всичко в него... отвлякоха малките лисици! В момента Соси и Джени са принудени да отидат на опасно и ободряващо преживяване из острова, за да предотвратят братята и сестрите Улфи да изпълнят сложната си и отвратителна аранжировка.

Безстрашният чаровник не може да направи това сам!
Играйте заедно с другар, за да съберете възможно най-много монети и череши, докато се отправяте към последната битка с братята и сестрите Улфи. Изследвайте нови терени, победете врагове, заобикаляйте хитри примки и се запознайте с нови обитатели на яркия свят FoxyLand 2.

Соси и Джени, заедно с Тим и Синди, купиха дом. Както и да е, тихото им присъствие беше разстроено, когато омразният херцог и брат му Джакс нападнаха, унищожавайки всичко по пътя си и отвличайки младите лисици. В момента Чарминг и Джени трябва да тръгнат на рискована и вълнуваща екскурзия из целия остров, за да попречат на братята и сестрите Улфи да изпълнят отвратителния си план. Присъединете се към Saucy в разследване на нови домейни, битки срещу врагове, опит с хитри примки и събирания с динамичните обитатели на FoxyLand 2. Може ли да се каже, че сте готови да започнете изживяването? Какво ще кажете да отидем.

Помогнете на нашия смел Saucy да започне ново преживяване! Черешите бяха изчезнали от черешовите дървета на юг от острова, така че Charming очакваше да открие алтернативен извор на храна за малките. Независимо от това, докато той идваше, дяволските Wolfie Siblings проследиха дома му и грабнаха децата му. Това е идеалната възможност за Чарминг и Джени да се впуснат във всяка част на острова в търсене на своите малки! Избягвайте широк набор от капани, изправете се срещу враговете си и съберете достатъчно храна, за да стигнете възможно най-далеч.