Funny Shooter 2


Добре дошли в горещо очакваното продължение на невероятната игра, наречена "Funny Shooter 2", в която ще проследите значително повече уникални престрелки в колосално поле с рояци екипирани войници! Трябва да се биете сами срещу безброй единици противникова пехота, които ще се опитат да ви попречат да стигнете до крайната цел и да продължите към следващия етап.

Докато завършвате нивата, ще придобивате златни монети, които можете да използвате за закупуване на нови оръжия и допълнително развитие на детайлите на вашата личност. Непрекъснато се движете из района и стойте на защитено разстояние от враговете, за да се пазите от нараняване. По същия начин в магазина ще имате възможност да въведете различни промени в оръжията си, например заглушител, оптичен мерник и много повече. Организирайте истински Страшен ден на фронтовата линия, като изпратите атомни бойни глави срещу съперниците. Унищожете съперниците с прецизни удари в главата и вкарайте толкова фокуси, колкото можете да очаквате при обстоятелствата преди финала на рунда. Завършете опасни мисии и отворете всички постижения за допълнителни награди. Ще има по-малка от очакваното карта в горния десен ъгъл, върху която са отпечатани всички близки цели.

Победете вражеските въоръжени сили на полето с Funny Shooter 2! Използвайте оръжието си и стъпете на фронтовата линия като ограничена въоръжена сила! Накарайте охлювите да се излеят върху странните червени воини, докато нови вражески вълни продължават да идват към вас, съборете всички и стигнете до крайната цел живи!

Освободете разрушението в глупав свят, пълен с луди червени врагове! Има нещо единствено, което тези подобни на зомбита воини са по-късни и това сте вие! Използвайте своя луд опит в подскачането, прескачайте полето, избягвайте нападенията на контейнери и ги свалете поотделно! Как ще се справите с всяка една от тези групи врагове зависи от вас! Можете да ги примамите едновременно и да оставите хаоса да доминира или да се преместите от едно събиране на друго и да останете в безопасност. Каквато и работа да изберете, можете постоянно да отскачате или да бързате, за да поставите малко разстояние между тълпите врагове и себе си. Внимавай! Можете постоянно да получавате шокови атаки отзад! Обиколете полето, не позволявайте на нито един червен човек да се скита безразборно и се дръжте здраво за знака за завършване. Бързайте към крайната цел и гарантирайте своите награди. Можете да се върнете към основното меню и да получите вашите награди за постижения, да закупите оръжия и да си поставите нови цели между мачовете.

Във втората част от играта Funny Shooter 2 ще проследите много по-луди битки срещу широка гама от съперници. Към началото на играта трябва да посетите магазина в играта и да изберете вашите оръжия. От този момент нататък ще бъдете изпратени до определена област. Използвайки контролните клавиши, вие ще принудите вашата легенда да се движи по него. Огледайте се предпазливо. Различни противници непрекъснато ще ви преследват. Вие, поддържайки раздяла, трябва да водите огнена буря срещу врага. Стрелейки прецизно, вие ще унищожите противника и ще получите фокуси за него в играта Funny Shooter 2. Враговете могат да изпускат различни неща при смърт. Трябва да събереш тези награди. Те ще помогнат на вашата легенда в допълнителни битки.

Funny Shooter 2 е съвпадение по 3D стрелба, докато се подготвяте за глупаво и натоварено с активност прозрение!

Тази FPS игра ви подтиква да преодолеете набезите на забавно необичайни врагове, използвайки различни оръжия, които са ви на разположение. Докато напредвате в играта, можете да актуализирате оръжията си, за да увеличите шансовете си да излезете на върха. Потопете се в забавната вселена на Funny Shooter 2 и се изправете срещу най-нелепите врагове, които някога сте виждали!