Push My Chair


Push My Chair е интересна спокойна игра, в която вие трябва да сте последният седнал, за да сте победител! Прогонете противниците си от петната с вашия човек на работното място. Използвайте оръжието на четири крака, за да натиснете възможно най-силно. Има различни оръжия, които можете да използвате по време на битката за бутане на седалка. Оставете битката да започне.

Превърнете работата си в офиса за пробиване в смъртоносна надпревара между представители с Push My Chair! Изтласкването на хора от конструкции със седалки може да звучи ужасно в действителност, но това е начинът, по който хората помагат да се забавляват по време на междудневните си почивки тук. Запазете цялата незавършена работа и заключете вашия компютър; имаме прозорци за чупене!

Кой казва, че не можете да използвате пожарогасители за малко забавление? Наистина, разпоредбите и правилата могат. Но никой не може да ви попречи да правите това в този офис! Позволено ви е всичко, колкото и дълго да сте в структурата. Можете да се движите в четирите основни пеленги, за да останете вътре в зоната и да се съсредоточите върху вашите противници. Не е нужно да се конфронтирате директно с никого; да се отпуснете и да седнете здраво, за да се преодолеят един друг за вас обикновено е възможност за прост успех. Придвижете се към противник и се опитайте да го задържите в обсега си, за да го застреляте. Тези атаки ще ги избутат до известна степен, изпращайки ги извън структурата, в случай че са близо до прозорец. Продължете да преследвате различни играчи, като оставате извън техния обсег, за да бъдете последният работник, който ще издържи почивката по средата на деня. Не забравяйте наистина да разгледате отключващите се неща и да промените легендата си.

Възможно ли е да си прекарате страхотно на работа? Наистина, между другото, офис работниците имат голямо въображение по отношение на намирането на начини да се отдалечат от властта на работното си място. Офис работниците изпитват лошите ефекти от стационарната работа, така че започват да мислят за различни начини да си прекарат страхотно и да спрат малко случващото се. С такава скорост в олимпийския комплект ще се появи още един вид игра - офис. Различава се от останалите по това, че включва офис мебели и различни екстри като спортна екипировка.

По-конкретно, в играта Push My Chair, основният метод за транспортиране са офис седалките и кобилиците. Вашата легенда вече е екипирала своя собствена, получила е пожарогасител, за да направи опорна сила и е готова да се бие срещу сътрудници от бюрото. Освен това трябва да изберете режим: единичен или двама и да се опитате да изтласкате съперниците си от работното място, дори през покривалото на прозореца в Push My Chair.

Сега е подходящият момент да се подготвите за луд офис бой! Целта е да изтласкате сродните си офис работници от полето, като използвате оръжия и устройства наблизо. С различни оръжия и места за разглеждане, тази уеб базирана игра ще бъде необикновена среща. Можете да го играете соло в режим 1 играч или да посрещнете другар, който да скочи и да се освободи в режим 2 играча. Така че вземете оръжие, грабнете място и нека битката започне! Повярвайте ми, няма да имате възможност да се противопоставите на зависимостта от това бутане на седалките, битка в офиса.