Growmi


Growmi е платформинг пъзел игра, в която се справяте с гатанки, за да си върнете силата. Вашата личност има ограничена подредба от ходове, които се увеличават след известно време, когато изчистите повече регион от играта. Покажете на света колко брилянтен е вашият Growmi и завършите играта.

Придържайте се към указанията на играта, за да се справите с най-важното към началото. Вашата личност е утайка, която може да се движи определен брой пъти, когато е от земята. Това изисква сериозно тестване на конкретни действия и ще трябва да се подготвите да изберете някакъв начин за изпълнение на всяка задача.

Когато преодолеете основния проблем да разсъждавате като Growmi, нещата стават по-ясни. Ако приемем, че се задържате, използвайте бутона за улики в долния десен ъгъл, за да ви каже най-добрия начин за точно завършване на теста. Когато възприемете как функционира, вашите способности ще се движат напред.

Всеки нов регион има изключителен тест, за да бъдете честни, и той поддържа играта привлекателна за вас. Понякога може да се наложи да рестартирате теста, като щракнете върху R или коригирате минал ход с U. Това е на основание, че няколко дейности не могат да бъдат коригирани, без да направите крачка назад.

Запознайте се с Growmi, малкия червей, който може да разтегне тялото си, за да стигне до нови етапи. Оставете се на едно вълнуващо изживяване през малък свят, пълен с взаимосвързани пъзели. Трагично, Growmi е загубил всяка една от способностите си след като влезе във входа. Вашата задача е да помогнете на Growmi да възстанови капацитета си, като започне малко и стане огромен. Демонстрирайте знанията си на света, като помогнете на Growmi в това пътуване. Пригответе се да проучите и да преодолеете трудностите в тази вълнуваща игра.

Growmi, симпатичен малък поклоннически червей, който може да пълзи и да развива тялото си, докато се движи, ще разберете ли как да постигнете всяка една от целите, докато тръгвате към ново сценично изживяване?

Решете много взаимосвързани пъзели, докато помагате на Growni да не премине с оглед на ход извън базата. Избягвайте капани, премествайте препятствия, които ви позволяват да продължите напред, задействайте бутони, които отварят входове, и се развивайте колкото се очаква, за да направите това изживяване много по-лесно за вас. Възстановете способностите си постепенно благодарение на фантастичното си усилие и покажете превъзходните си знания, като се изправите пред интересни гатанки.

Growmi е глупава пъзел игра, в която вие поемате командването над Growmi, глупав герой, чието тяло се развива, докато напредвате в играта! Към началото можете да преместите 3 полета всеки курс. Трябва да разчистите пътя си през пъзели и около врагове с доста определени развития, за да използвате тялото си без ограничения! Непрекъснато има какво да събирате на всяко ниво, за да напредвате и да запълвате размера, както и да отваряте нови капацитети, така че внимавайте! Може ли в даден момент да контролирате Growmi по подходящ начин и да преодолеете всяко едно от нивата?