Family Relics


Family Nest: Family Relics е 3D MMO игра за култивиране. Присъединете се към Доналд, тъй като той ви кара да започнете с жизненоважните способности на ръководителите, в този момент оценявайте изграждането и управлението на чифлика. Направете го очарователен и продуктивен и може да се окажете похвален заместител!

Засадете култури, наблюдавайте пилетата и съберете активите си. Удовлетворете наличните поръчки за придобиване на пари и поддържайте клиентите си ухилени! В крайна сметка ранчото ви ще се превърне в дълбоко проспериращо начинание.

Family Nest: Family Relics предоставя фантастично изживяване в ранчото с непринудено текущо взаимодействие и компенсиращо движение. Можете също така да посетите онлайн с различни играчи и да станете съседи с тях!

Завършете пътувания, за да развиете своето култивиране и да отворите ново вещество. Колкото по-високо е нивото ви, толкова повече структури, култури и различни неща стават достъпни! В магазина могат да бъдат закупени и множество активи.

В допълнение към факта, че засаждате култури и печелите пари от фундаментално отглеждане, вие отваряте нови дизайни като растение, чайна, лятна кухня и значително повече, за да превърнете бизнеса си в цветущ пример за преодоляване на несгоди. Просто продължете напред и ще имате възможност да развиете своя чифлик!