Raccoon Adventure City Simulator 3D


Raccoon Adventure: City Simulator 3D. Този път играете като миеща мечка. Разследвайте всяка последна следа от големия град и започнете своята зашеметяваща екскурзия още днес! Това е едно от най-добрите приложения, достъпни за градско възпроизвеждане. Освен това има специален стил на интерактивност. Разходете се из перфектния градски пейзаж като малко енот!

Миещите мечки обикновено не се харесват от човешкото население. Не този миещ мехур, независимо! Изтеглете и представете играта и вижте какви преживявания можете да имате като това малко, възхитително създание. Играта е записана в класа на приложенията и не е трудно да се възприеме каквато и да е причина. Градът е ваш за разследване - можете да се решите на собствените си решения като миеща мечка.

Клиентите могат да играят и завършват широк спектър от начинания и пътувания. Направете нещо от откриването на храна и транспортирането на стоки, до шофирането на превозно средство или лодка. Кой може да е почувствал, че можете да играете игра, при която миеща мечка кара автомобили? Перспективите са безкрайни в тази градска тестова система.

Не забравяйте да се движите и щракнете, за да контролирате енота си. По същия начин, при случайността, която желаете, можете дори да създадете свое собствено семейство миещи мечки. Проследете разумен партньор, с когото се влюбвате безнадеждно, и направете няколко енота бебета заедно. По същия начин клиентите могат да променят присъствието на своя миеща мечка и да избират разнообразни тонове на кожени дрехи и акценти на лицето.

Пренебрегнахме да споменем, че в началото на играта клиентите могат да изберат своето име и пол на миещи мечки. Контролите на играта са ясни и използват нормални клавиши за развитие на FPS. Клиентите могат по същия начин да завъртят игралната камера и да проверят зашеметяващия 3D град. Най-накрая клиентите могат също така да изтеглят записите на apk и да направят своя собствена адаптация на това небесно заглавие.