Raft Wars 2


Raft Wars 2 е мач за стрелба по активност, направен от Martijn Kunst като продължение на хитовата игра Raft Wars. Саймън и брат му се връщат от заслужен повод, само за да открият воден парк на върха на мястото, където са прикрили загубеното си състояние. В момента те са настроени да фалират водния парк, за да могат да си върнат златото! Унищожете водни пързалки, басейни, спасители, служители по безопасността и други, за да си върнете богатството! Придобивайте монети, причинявайки жизненоважни изстрели, за да отворите експлозиви, ракети и актуализации на понтона.

Raft Wars 2 е горещо очакваното продължение на зашеметяващото уникално заглавие. Вие поемате отговорност за едно очарователно дете, което е загубило богатството си - магнат е събрал воден парк над нашето свети богатство и трябва да се биете с посоката си през центъра за отдих, за да го възстановите! Тази игра има прилики с Angry Birds и вие трябва да контролирате точката, посоката и способността на нашите оръжия на светиите.

По време на всяко ниво имате конкретна цел да завършите и цел, която да извадите - използвайте мишката, за да насочите оръжието си и да го промените посоката и след това да използвате левия щракащ улов, за да се освободите. Към финала на всяко ниво можете да закупите основен ремонт и нови оръжия, например ръчни експлозиви, ракети и армировка. Бихте ли успели да преборите посоката си през водния парк и да вземете онова, което е законно ваше?