Ben10 Stinkfly's Showtime


Безопасно е да се каже, че търсите друго преживяване на Бен 10? Вярно ли е, че сте любител на адреналина, който трябва да се сблъска с някои поразителни упражнения? След това, в този момент елате и играйте играта Stinkfly's Showtime, за да изпълните вашите належащи изисквания за енергия.

Изключителният Stinkfly, един от аутсайдерите на Бен 10, трябва да бъде лъскавото ново оръдие. Той иска да лети и да ни покаже колко богат може да стане със своите суперсили. Хвърлете го високо, доколкото можете, с най-впечатляващия пистолет, така че той ще събере толкова пари, колкото му е необходимо!

Вашата отговорност е да съберете записаната сума долари към началото на всяко ниво. В случай, че не разберете как да направите това, трябва да играете сцената, докато не съберете всички пари, от които се нуждае Stinkfly.

Към началото на всяко ниво ще ви бъдат казани за хвърлянията, които са ви останали. В случай, че надминете стачките си, ще започнете още веднъж. Какво ще кажете да стигнем до контролите.

Това е начинът, по който го правите: за насочване трябва да докоснете с ляво пистолета, след това в този момент да го плъзнете и да го насочите към пътя, по който трябва да следвате Stinkfly. Като заплашите, че ще използвате оръжието по-настрани, ще ускорите. Във всеки случай обаче трябва да бъдете предпазливи; в случай, че летите прекалено бързо, може да пропуснете част от резервоарите с пари, които трябва да получите.

Тази преносима игра отбеляза Ben10 Challenge Stinkfly's Showtime! е наистина забавна игра. Ben10 Challenge Stinkfly's Showtime! има огромен списък на класовете, например Бен 10 и стрелба и много повече като способности, игри с пистолет също. Това е HTML5 игра и игри като тези нямат проблеми с мобилните телефони. Използвайте пръста си на преносимия и мишката и конзолата на компютъра, за да бъде страхотната тази игра. Чувствайте се удобно, играейки Ben10 Challenge Stinkfly's Showtime! уеб базирана игра безплатно на тази уеб страница.