Cooking Madness


Станете експертният кулинарен специалист, когото най-дълго сте сърбяли! Тази година това е изключително пристрастяващо време - настолната игра, която ще ви представи превъзходно готварско изживяване!

Попадете в истинска готварска треска. Гответе така, сякаш сте ЛУДИ ГОТОВИШ в Cooking Madness! Получи ли се готварската треска и не можете да се наситите на готварски игри? В този момент това е ИГРАТА за готвене за вас! БЪРЗА скорост ще сервирате ароматни ястия на гладни клиенти в изумителни заведения за хранене. Няма тест, който да не може да бъде победен от вас.

Бягайте от заведението до кафенето на този омагьосан водач. Ще откриете и отворите множество места, докато напредвате във вашата екскурзия. Върнете работата на заведенията за хранене и привлечете все по-голям брой клиенти. Нека да започне Кулинарната лудост!

Практикувайте вашите процедури за готвене и уменията на дъската. Докоснете възможно най-бързо, докато внимавате за времето. Причиняването на ястия никога не е било толкова забавно и енергизиращо! Опитайте всички възможни кухненски уреди, за да подобрите капацитета си за готвене. Основен ремонт на съдове и кухненски съдове за превъзходно игрово изживяване!

Обичате малко бързина във вашата игра за готвене? Бъдете наясно с времената на интензивен трафик, станете по-добри с времето на борда