Helix Jump Advanced


Helix Jump Advanced е допълнително тестващ вариант на добре познатия Helix Jump. В случай, че сте доминирали първата игра, в този момент можете да нанесете удар с тази форма и да разберете докъде можете да напреднете!

Интерактивността остава както преди - трябва да се опитате да оставите топката да падне по навиващия връх, без да удряте зелените сегменти на сцената. Това предаване е значително повече тестване; какъв висок резултат бихте могли да вземете?

В Helix Jump Advanced нека гравитацията ви приеме, докато падате надолу. Поемете отговорност за топка в тази завладяваща игра и се опитайте да преминете всяко ниво без падане. Бихте ли могли да пробиете етапите и да стигнете до края?

Вашата цел в тази игра е да накарате топката ви да пристигне в долната част на спиралната кула. За да започнете играта, щракнете върху екрана. За да накарате топката да падне, трябва да завъртите върха. За да направите това, можете да използвате левия и правилния болтови клавиши или да щракнете и задържите мишката и да я преместите на екрана. На всяко ниво вашата топка има определен тон. Трябва да се опитате да се качите на сцените в подобен тон като вашата топка. Пристигането на алтернативна сенчеста сцена ще накара вашата топка да изскочи и ще загубите нивото. Плъзгането от разстояние без излизане на сцена ще се ускори. Това ви позволява да опустошите основния етап, с който взаимодействате. Можете също така да съберете катализатор, който да ви даде този опит. В най-високата точка на екрана можете да следите развитието си до следното ниво. Приятно прекарване и късмет!