Cube Surfer


В последно време много младежи проявяват изключителен интерес към такава игра като сърфирането. Днес в новата игра Cube Surfer Online ще участвате в малко уникално съперничество в тази игра. На екрана ще се вижда неуловим начин с определена ширина. Вашият човек ще се издигне по всичко, но не и в земна цветна твърда форма, която непрекъснато набира скорост. Ще се появят пречките от различен ръст. Предмети и други земни цветни форми също ще бъдат разсеяни навън. Използвайки контролните клавиши, трябва да заобикаляте предмети и да събирате земни цветни твърди форми. Преобръщайки се върху тях, ще изфабрикувате част от тези елементи под вас. Това ще ви помогне да преодолеете препятствията от променливия статус. След като завършите, ще получите фокуси и ще преминете към по-високо ниво на играта.

Подгответе се да приемете изключителните и тестови писти в нашата неконтролируемо добре позната 3D игра, Cube Surfer! Отскачайте върху солидна форма и полагайте честни усилия, за да стигнете до крайната цел чрез различните възпиращи фактори. Използвайте мишката, за да се движите наляво и надясно и се опитайте да съберете колкото можете повече бижута. те могат да се използват за отваряне на различни твърди форми от магазина по време на игра. Постарайте се честно да имате колкото се може повече 3D фигури, преди да стигнете до крайната цел, тъй като това ще ви позволи да се придвижите по-нататък към по-горните точки множители. Приятно време за игра!

Сърфирайте върху 3D квадрати, докато се опитвате да се справите, доколкото това е възможно. Събирайте повече фигури, докато се движите наляво и надясно. Пазете се от препятствия, които ще ви свалят, докато се опитвате да стигнете до най-забележителния резултат, който може да се мисли в тази забавна интернет игра, зависима от основното приложение Voodoo. Продължете да сърфирате и да разширявате способностите си в тази приятна 3D трудност.