Gangsters


Престъпници е пикселизирана стрелба, в която играчите поемат отговорност за група. Целта на играта е да защити вашата трева срещу конкурентните притежания. Илюстрациите са ретро и пикселизирани, но продължаващото взаимодействие е енергизиращо, екстремно и нелепо. Можете да използвате алтернативни оръжия, например оръжия и автоматични пушки, за да се биете с противниковите пакети.

Продължаващото взаимодействие се основава на физическата наука. Трябва да контролирате всеки от трите индивида от вашата група. Използвайте клавиша W, за да изтласкате екипажа си напред, и използвайте клавиша E, за да вдигнете ръцете на вашата част, за да стреляте с оръжията им или да удряте със стиснати ръце. Бихте ли успели да победите различни пози и да покажете кой е истинският мафиотски надзорник?

Опитайте се да извадите всичките си противници в тази забавна игра с двама играчи. Подскачайте и стреляйте, докато се опитвате да извадите всеки от 3-те си врагове, докато се опитвате да задържите всеки един от 3-те си живи. Играйте срещу придружител на местно ниво или срещу AI, ако нямате другари. Опитайте се да смажете противника си толкова бързо, колкото е възможно в този епичен уеб базиран мач за стрелба.