Yummy Toast


Вие сте на значителната мисия да правите вкусен тост! За целта трябва да завършите няколко мини игри като почистване на тигана, настройване на топингите и значително повече! Храната има по-добър вкус, когато е направена нова със собствени ръце, така че ценете цикъла и артикула, който прави!

Yummy Toast е друга игра за готвене от поредицата Yummy от Go Panda games.

Вероятно ще направите ароматен тост, като почукате правилните материали и фиксиращи елементи, които сте изисквали. Направете най-вкусния тост и поднесете на клиентите си. Бъдете най-добрият оратор и отворете всяко едно от постиженията!

Младата дама Yummi премина от кулинарно училище и днес избра да задоволи своите спътници, като им подготви някакво възхитително ястие. Вие в играта Yummy Toast ще й помогнете с това. Преди вас на екрана ще видите кухнята, в центъра на която ще има маса. На него ще видите различни видове предмети. Ястие, което трябва да приготвите, ще се появи пред вас като изображение. Има помощ в играта, която като съвети ще ви покаже последователността на вашите дейности. Трябва да вземете предмети, както е посочено от формулата, и да започнете да настройвате ястие от тях. Когато е подготвен, можете да го проектирате с различни небесни неща и да го поднесете на масата.

Yummy Toast е готварска игра, в която измисляте как да изнасяте прекрасни импровизирани речи, като почуквате правилните материали и фиксиращи елементи, от които имате нужда. Започнете с почистване на фурната и тигана, след това настройте всеки един от фиксиращите елементи, необходими за плановете. Направете най-приятния тост и поднесете на клиентите си с помощта на спътника на вашето мече. Точно ли е да се каже, че сте готови да се превърнете в най-добрия говорител и да отворите всяко едно от постиженията?

Yummy Toast е приятна закуска за тост, настолната игра, в която трябва да подготвите небесни тостове за шунка и яйца за вашите клиенти. В тази безплатна уеб базирана игра трябва да започнете с абсолютно първото начинание, което е почистването на плочата за готвене, където трябва да настроите цялата си фиксация.

Следвайте всяка прогресия, от рязане на хляб до събиране на тостове за всеки отделен клиент. Искате ли да завършите всяка работа с три звезди? Наблюдавайте внимателно нещата, които кафенетата искат, и полагайте усилия да не пропилявате никаква вкусна храна. Оценете да играете Yummy Toast, безплатна интернет игра. Насладете се!