Rabbit Samurai 2


Зайчето се връща за значително повече самурайско забавление! Запазете спътниците си от всяко ниво, докато се опитвате да стигнете сигурно до изхода, без да удряте разрушителни препятствия. Съберете моркови и скъпоценни камъни, докато се отправяте към изхода в тази забавна уеб базирана игра с гатанки. Опитайте се да завършите всяко от нивата, като съберете всички спътници, скъпоценни камъни и моркови за идеална игра.

Нашето бяло зайче е изключителен индивид, той претендира за бойни техники и не без основание се нарича самурай. Несъмнено сте го срещали преди и отново той се открои в играта Rabbit Samurai 2. Легендата тръгва на поредната екскурзия през опасни места, за да събере любимия си зеленчук - морковите. И все пак не само любимият му деликатес го извика навън. Пръстата мечка отиде при него за помощ. Той забелязал, че всяка една от медоносните пчели от неговия пчелин изчезнала някъде. Легендата трябва да събере всяка една от медоносните пчели и да се върне в кошерите при мечката. За да се движите, се придържайте към разделителите, като изхвърлите еластична лента с остър връх.

Помогнете на покрития самурайски заек за преживяването му през гората. Съберете колкото можете повече моркови.

Rabbit Samurai 2 следва усилията на заек самурай, който трябва да завърти посоката си с въже през значително повече от едно ниво, събирайки какъвто и брой моркови може да се очаква при обстоятелствата по пътя. На всяко ниво има подходящ брой моркови и е лесно за недискретни играчи да ги пропуснат. Постижението зависи не просто от избора на идеалното място за насочване на примката, но и от отказването на въжето в правилната секунда. Заекът ще се движи, в случай че не е свързан с разделителя, така че внимавайте с тези примки! Насочете и щракнете с мишката, за да изпратите примка. Пуснете бутона, за да се откажете!