Airport Clash 3D


Airport Clash 3D е сцена на подреждането на Clash 3D, почти същото като Subway Clash Remastered и Sniper Clash 3D. Използвайте своя минигън и помогнете на сродните си бандити да атакуват базата на врага!

В тази битка за кралска игра трябва да стреляте, за да екзекутирате и да се опитате да натрупате колкото се може повече кланета. Играта се развива в пренебрегван въздушен терминал във всеобща война. Самолетите са заземени и можете да ги използвате като прикритие, когато се биете с врага.

Разгледайте обхвата на различни символи, включително командос, предаващ минигън. Огнестрелното оръжие има неограничени патрони и можете да пуснете адски огън с градушка от стабилни охлюви. Играта има подобия на ракетни конфликти и е една от най-добрите мултиплейър игри, достъпни.

Спомнете си, че можете да използвате и различни движения, например, острието да се върти, а не просто да стреля врагове с оръжията си. Продължете да се движите, използвайте капак и се опитвайте да нанесете толкова оскъдна вреда, колкото може да се очаква разумно. Тази игра има подобия на Farm Clash 3D, но ръководството е напълно необикновена настройка.

Освен съществената интерактивност, има и прогресия на постиженията и нещата, които трябва да се отворят. Докато играчите придобиват кланици, те могат да отворят брилянтни кожи на оръжия. Освен това те също могат да отворят различни глави за своите герои. Персонализацията е невероятна и добавя допълнителен компонент към интерактивността.

В случай, че играчите трябва да следят резултата и клането, има и класация. Освен това, когато играчите се изравнят, те могат да подобрят три различни капацитета. Благополучие, вреда от оръжие и точност на оръжието. Това подобрява непрекъснатото им взаимодействие и оцеляване.

Влезте в занемарения аеровокзал днес, стреляйте, за да убиете и проверете Airport Clash 3D!