Idle Mining Empire


Точно ли е да се каже, че сте истински златотърсач? Станете голям изстрел на минна производствена линия, оформете царство, внесете пари, изградете бизнес и станете богати в тази неактивна игра на системата за тестване на хончо, където можете да внесете пари, като допринесете!

Повишете възможността си за добив на магнат и увеличете ефективността със златен багер, който ще механизира работния процес на вашето индустриално съоръжение! Намерете системата за надзор, за да вложите ресурси и да печелите колкото пари можете да очаквате в това

Idle Mining Empire - Живейте като инвеститор на магнат от багери! Бъдете златотърсач и започнете да ровите за злато на този етап! Това не е игра за копаене на кликер: няма изискване за безкрайно потупване като други кликери или неактивна тестова система.

Харесвате ли неактивен щракване и въвеждане на системи за тестване на пари в брой? Трябва да сте златотърсач?

Idle Mining Empire е игра за възстановяване, която съчетава добива на борда и внасянето на огромни купища пари, за да се превърне в богат индустриалистки магнат. За разлика от други тестови системи и кликер игри, смисълът на тази тестова система за копаене е да събира златни активи, за да придобие колкото се може повече неактивни предимства: с заплащането, което правите от мината, трябва да набирате и плащате началници, актуализирайте индустриалното си съоръжение и минните конструкции също подобряват багера си за идеалното планиране на цялата мярка. Това, което прави това уникално по отношение на следващите неактивни игри, е, че можете да се превърнете в магнат на рудник, да сглобите индустриално съоръжение за магнати и да внесете пари, като подобрите работния процес на завода в тази главна игра като в система за тестване на кликер. Правете повече индустриални съоръжения в тази неактивна система за тестове, докато не станете богат инвеститор в злато! Оценете този опит на багера, опитайте тази игра на система за тестване на пари и станете златотърсач.