Samurai Flash


Станете самурай, оборудван с две опасно остри катани в спокойната игра Samurai Flash. Този път ще пуснете максимален газ до крайната цел на всяко ниво, докато нарязвате врагове и унищожавате разделители.

Въпреки че причината може да е ясна, тази игра става изключително обезпокоителна, докато побеждавате нива. Във всеки няма да ви се наложи просто да смачкате широката гама от различни герои, а освен това да преминете през непрекъснато криволичещи етапи, без да попадате във вода или една от многобройните ями.

За да преместите самураите си, просто прекарайте пръст през екрана на мобилния си телефон към която и да е пътека. Докато изследвате нивата, ще се сблъскате с трудните мениджъри на нива, които ще изстрелват срещу вас.

Играйте на високоскоростни игри и оценете течността и ясната интерактивност в Samurai Flash. Използвайте и двете си катани, за да посечете враговете на всяко ниво, докато стигнете до началника. Проверете дали можете да смажете всеки началник на ниво и да победите нива, докато откривате възможността си в Samurai Flash.