Yummy Super Burger


Yummy Super Burger е игра за готвене, за да направите свои собствени вкусни бургери за купувачите!

Всеки харесва бургери. Настройте крепежите, като следвате всяка част от списъка на предприятията, докато вашите бургери не бъдат готови за продажба. Създавайте вкусни бургери възможно най -бързо и ги сервирайте на клиентите си по график.

Млада дама на име Юми отвори малкото си бистро в градския парк. Тук тя приготвя възхитителни бургери. Вие в играта Yummy Super Burger ще й помогнете в това. На екрана пред вас ще се появи бар брояч, към който клиентите ще се приближат. Заявка ще бъде показана близо до тях като малка снимка. Трябва внимателно да анализирате изображението. От този момент нататък, използвайки хранителни продукти, ще настроите възхитителен бургер според формулата. Ще го предложите на клиента заедно с някакъв вид напитка. При случай, че заявката е изпълнена точно и ще ви бъдат предоставени парични средства по график. Можете да ги използвате за закупуване на нови артикули и разширяване на менюто си.

Разработете окончателен Вкусен супер бургер в тази ароматна игра за готвене! Започнете от основния кок и постепенно се придвижете нагоре. Подредете банички, гарнитури и крепежи и допълнете всичко с пернат кок, за да направите вашия велик опус. Повторете своя бургер с вашите номер едно подправки или прободете нещо ново!