Dino Hunter Killing Strand


Dino Hunter: Killing Strand е активна интернет игра, където ще бъдете хвърлени в жестока битка между динозаврите и хората. Общо ще имате на разположение 3 вселени и всяка от тях ще съдържа 10 нива, така че ще ви отдели малко усилия да ги преодолеете. Ще ги отваряте, докато напредвате, така че трябва да започнете отначало. Можете да очаквате динозаври с широка гама от вариации, заедно със змии и различни зверове. Бъдете постоянно внимателни, тъй като никой не може да каже какво предстои да сложи край на живота ви. Най-добър късмет!

Представете си, че имате шанса да отидете в далечното минало на нашата реалност и да участвате в преследването на динозаврите. За да се случи това, просто трябва да играете новата игра Dino Hunter: Killing Strand. Вашият човек ще бъде в определен регион с оръжия в ръцете си. В момента ще заемете позиция и ще се доверите, че динозаврите ще се появят. Когато забележите един от тях, насочете към него експертен прицел. Постигайки насочен динозавър, трябва да направите изстрел. Изстрел, удрящ динозавър, ще го убие и ще получите фокуси за тази награда.

В случай, че трябва да си представите какво прилича да живеете близо до динозаврите, не пропускайте шанса си да играете уеб базираната игра Dino Hunter: Killing Strand. Тук можете да видите, но преследвайте огромни древни животни. Точка с днешните оръжия и натиснете спусъка. За всеки убит динозавър ще получите фокуси.