Caesar's Day Off


Caesar's Day Off е аркадна игра, в която играете като римския деспот Юлий Цезар. Вашата работа е да се справите с редовните му начинания, докато той преценява дали даден повод е задоволителен или от друга страна дали заслужава бърза смърт на воин от лъв! Съществуването на хора, с които си сътрудничите, е в ръцете ви и можете да получите уникални (често забавни) резултати за всеки повод, така че преиграването на играта няколко допълнителни пъти, за да видите всичко, което се разиграва, е наистина великолепно и определено си заслужава вашето време.

Caesar's Day Off е интересна игра за отдих, в която вие сте Юлий Цезар и имате свободен ден пред вас. Трябвало ли ви е в някакъв момент да бъдете изтощен владетел, който всъщност иска да участва в един ваканционен ден? Вие сте идеално позициониран! Извършвайте основни движения на ръцете, за да говорите с обектите си. В момента, когато подкрепяте нещо, можете да предложите сигнал за напред. Движете се в обратна посока, когато твърдите, че някой трябва да бъде изяден от вашия лъв. Тежка е главата, която носи короната, но по-тежко е тялото, в случай че Цезар не структурира сервирането на смесени зеленчуци.

Caesar's Day Off е интересна игра, в която играете като лидера на Римския свят, Цезар! Днес сте празник! Освен това поради тази причина трябва да правите всичко, което искате в тази безсмислена игра на майор Буено. За да се свържете с настоящите си обстоятелства, просто трябва да преместите огромния си палец нагоре или надолу. Винаги помнете, че е Денят на Цезар далеч от работа.