Bricks Breaker


Отпуснете се и вземете участие в играта Bricks Breaker, където трябва да заличите оцветените неонови фигури с цифри на всяко ниво. Можете да изберете неограничени нива, които започват с една топка и много форми, движещи се от по-високо място. Има режим, в който веднага ще имате на разположение дванадесет топки и можете да баражирате блокове с тях, без да се страхувате, че ще преминат. Играта Blocks Breaker създава навици и е прекрасна. За да унищожите препятствията толкова умело, колкото може да се очаква, изберете правилната точка на изстрела и след това с помощта на рикошета можете да извадите много фокуси от страха.

Развийте арканоидните си способности в Brick Breaker! Преместете греблото наляво и надясно, за да поддържате топката в игра. Трябва да реагирате бързо, за да ударите топката, тъй като тя се клати на всеки разделител. Целта е да се изчисти всеки блок.

Опитайте се да разбиете всеки от блоковете преди да изтече часовникът или да останете без животи. 20 много забавни нива, които връщат отминали времена на игра на Arkanoid на NES. Съберете катализатори и придвижвания нагоре, за да ви помогне да разбиете блоковете като цяло.