Uphill Rush 11


В Uphill Rush 11 играчите могат да си почиват малко от плама на онлайн бягането с превозни средства и като се замислят да проучат редица вълнуващи и странни водни пързалки. Това вече е единадесетата част от тази поредица.
Разположен на транспортно пътуване, пълно с диви и безумни водни пързалки, играчите могат да разглеждат надуваем ринг или воден скутер, за да преминат бързо през цилиндрите и да извършат забележителни скокове, преди да се гмурнат в басейна. Имате избор да изберете плувец и дрейфираща джаджа, например пръстен за потапяне или водна играчка към началото на всяко ниво. Докато изследвате различните кръгове, устойчиви на гравитацията, и пръскате в басейните, разположени на 20-те понтонни пързалки на кораба, можете да преминете през хижи и барове на горната палуба, докато вървите с високи темпове. Подгответе се за диво каране в Uphill Rush 11.

Почувствайте полъха на супер студената вода в Uphill Rush 11! Безумно спускане по огромна водна пързалка е фантазията на всеки. Сега елате и изпитайте вълнението от превръщането на тази фантазия в реалност!

В този епизод от поредицата игри за невероятна активност, вие отново се опитвате да победите часовника, но този път сте на почивка с туристически транспорт. Изберете един от надуваемите пръстени или отворете няколко различни неща като водни колела. Подскочете върху вашето превозно средство на решението да се втурнете надолу по целия път до крайната цел. Можете да отваряте различни герои с парченца мента, които събирате, за да оживите и интерактивността си. Един по-ефективен метод за изразходване на парчетата мента, които ще съберете на водната пързалка, може да бъде да актуализирате способностите на вашата личност. Можете да актуализирате увеличението на скоростта, скоростта, равновесието и повдигането за по-добри нива. Има двадесет места в рейсовия транспорт. Всяко едно от тези места ви дава нов паркур, състоящ се от гигантски пързалки и безумни лупинги. Бързайте надолу през пързалките, събирайте монетите, удряйте препятствията и завършете паркура възможно най-бързо, за да спечелите звезди.

Сбор от младежи излязоха да пътуват с туристически транспорт. Последователно те инвестират енергията си в каране на различни водни пързалки, които се въвеждат на лайнера. Вие в играта Uphill Rush 11 ще вървите заедно с тях в това. Вашата личност ще бъде забележима на екрана пред вас, който ще лежи върху изключителен надуваем кръг. Използвайки контролните клавиши, вие ще контролирате дейностите на легендата. Тръгвайки, той ще се втурне по водната повърхност, стъпка по стъпка ще се движи. Проверете екрана. По метода на вашата личност ще има пързалки и гмуркания. След като ви ускори, човекът трябва да победи това множество опасни райони и да не излиза от улицата. След като пристигнете в крайната точка на вашата екскурзия, ще получите фокуси в играта Uphill Rush 11.