Jungle Run Oz


Бягайте с адреналин в тази завладяваща игра с активност! Управлявайте създаден от човека звяр, докато преследвате своя създател. Избягвайте пречки и смеси за вземане на точки, за да вкарате. Всъщност бихте могли да се превърнете в лудо солидно животно, което може да затрупва превозни средства! Усетете колко дълго можете да преследвате.

Всички са свикнали с начина, по който основните герои на игрите като цяло са страхотни и мили, но не и този път. Днес извеждаме на открито лъскава нова игра Jungle Run Oz. Ще контролирате ужасяващо и ужасно зелено зомби, което се е освободило и е изключително нетърпеливо. Мъж ще тича пред него и вашата цел е да го намерите, за да се ободри. Бягането ви ще се случи по улица с много примки и плячката ще се опита да отвърне, така че внимавайте. Към началото ще бъдете подканени да преминете през кратко инструктивно упражнение относно най-опитния метод за придвижване, скачане или промъкване до примките. Ние ви насърчаваме да репетирате добре в тази част, за да преминете без усилие много нива в Jungle Run Oz.

Може ли да се каже, че сте ентусиаст на провеждането на мачове? След това, в този момент, се подгответе за безумна игра Jungle Run OZ, където ще срещнете нещо, което прилича на звяр и ще бягате възможно най-бързо, за да придобиете малко тъкан, а не метро. Тествайте способността си да се пазите от препятствия и да останете живи.