Defly.io


Defly.io е прекрасна и интригуваща .io игра с изключителен завой, който я отделя от различни заглавия. В тази игра вие летите с хеликоптер и стреляте по различни играчи. Можете също така да конструирате върхове и разделители на ръководството, за да подпечатате вашия домейн. Като обозначавате по-голям регион и снимате други хели, можете да си осигурите фокуси за опит!

Тази игра може да изглежда като стандартна io игра, но наистина можете да стреляте с оръжията на вашия хеликоптер, за да унищожите домейна на враговете си и да го гарантирате сами!

В deflyio има три различни режима: PVP, Defuse и Games. В PVP режим всеки играч трябва да се опита да покрие колкото се може повече от ръководството, колкото може разумно да се очаква. В режим Defuse има две места, които имат място с различни групи. Всяка от групите трябва да осигури собствено място за бомба. В третия режим, наречен групи, има 8 групи (синьо, розово, червено, оранжево, жълто, зелено, тъмно зелено и небесно синьо) от 6 играчи. Подобно на PVP режима, групите трябва да покрият колкото се може повече място, колкото може да се очаква разумно.

Defly.io се състои от 32 нива, които можете да увеличите, като придобиете XP. Ще получите възнаграждение за XP чрез заличаване на вражески кули, преодоляване на зона или убиване на различни играчи, като ги застреляте. Колкото по-високо е нивото ви, толкова повече способности ще получите. Можете да подобрите скоростта на играча, скоростта на изстрела, обхвата на снаряда, скоростта на презареждане или конструирането на разстоянието. Конструирането на разстояние означава, че вашият хеликоптер всъщност ще иска да изработи разделители и върхове в обсег около хели.

Започвайки от ниво 20, вие също можете да стигнете до суперсили като двоен огън, поддръжка на скорост, клонинг, предпазител, флашбанг и транспорт.

Defly.io е интригуваща мултиплейър IO игра, която е свързана с побеждаване на цялото ръководство и очевидно можете да го играете в мрежата и за нищо. Играйте още една завладяваща мултиплейър IO игра, пълна с играчи от всички краища на света. В Defly.io, страхотна онлайн военна игра за хеликоптерни територии, вие ще летите с хеликоптер и ще унищожавате враговете си в остра битка за триумф.

Изработете разделители на полето, за да се предпазите от нападатели и да разширите домейна си, за да увеличите и актуализирате самолета и конструкциите си. Можете също така да стреляте със снаряди, за да уцелите противниците си или да унищожите нещата им. Опитайте се да преодолеете цялото ръководство, като използвате хладни сили, които ще си осигурите, когато започнете да напредвате. Опитайте се да бъдете номер едно и да изискате дължимото, доколкото е възможно.

Вероятно най-скорошните компютърни игри се въртяха около най-ясните идеи и те продължават да се радват на много хора по цялата планета. Defly.io използва мотивацията си от тези пионери, като взима абсолютно най-добрите фигури от необикновени кръгове през последното десетилетие. Налични в момента деблокирани в HTML5, геймърите на всички етапи вече ще могат да излязат в небето, докато пилотират енергични хеликоптери, разработват бази и гарантират враждебна зона. Това е ясна, но влудяваща игра, която формира навици с много отключващи се кожи и играчи по целия свят. Използвайте техниката и умните си способности, за да изградите своите върхове, да убиете противниците си и да гарантирате изключителен триумф!