Speed King


Speed King е необикновена аркадна игра с компоненти на сцена и пъзел. Като бърз индивид от императорското семейство, вие сте законно квалифициран да унищожите всичко, което съществува във вашето царство. Практикувайте това правилно, като удряте всеки случай, който намерите по бърз начин. Можете да плъзнете към всеки път, за да бягате бързо. Продължете да плъзгате около нивото, като се пазите от врагове и препятствия и се фокусирате върху границите на нивото, за да се движите в правилния курс. Просто, нали? Като се имат предвид всички неща, един метод за намиране. Скачайте в играта и завършете всяко ниво и се върнете на високата си позиция като владетел на скоростта.

Speed King ви приветства да участвате в мистична игра с гатанки, в която трябва да насочите господаря през неговото царство, докато заличавате всеки един от сандъците пред неговия дворец.

Много препятствия ще ви задържат! И все пак, при условие, че наистина се опитате да забележите елементите на околната среда предпазливо, вие всъщност ще искате да се движите в правилната посока, докато освободите всяка страна на сцената и направите път към двореца, пълен със съкровища.