Hidden Cats: Detective Agency


Hidden Cats: Detective Agency е игра с гатанки за прибрани предмети, в която трябва да се справяте със случаи и да получавате награди, като намирате прибрани котки, преди опонентът ви да го направи! Отивате с Фей и трябва да проследите изгубени котки. Сътрудничете си с вашия приятел коте "Морков", за да разглеждате случаи и да придобивате злато. Разгледайте пътищата на Азия, баровете на Шанхай или дори задните входове на Япония. Котешките се крият на може би най-странните места.

Присъединете се към Carrot Analyst Studio днес и придобийте практически опит в проследяването на изгубените котки в топъл анимационен град! Фей и Керът са изключителни анализатори, които издирват изгубените си спътници с рошави лапи из града. Помогнете им да видят тънкостите в ежедневните снимки от пазари, пътища и групи, следвайте съветите и проследете изгубените партньори!

Състезавайте се срещу Джейми, Хлебче и множество различни противници по вашите случаи и станете най-доброто студио за котешки анализатори! Ако приемем, че сте обнадеждаващ следовател за наемане, попаднали сте на идеалните места! Имаме много мисии и пътувания за вас! Просто се опитайте да запазите енергията си пълна и очите си отворени. Тук, в Carrot Analyst Studio, ние се фокусираме върху детайлно и внимателно сътрудничество, така че запознайте се с вашите колеги: Фей и Керът! Те ще ви покажат работата и ще се срещнат с вас в студиото. Започнете своя най-запомнящ се ден и се придържайте към указанията за вашата мисия. Свържете се с елементите на околната среда, за да проверите, ако приемем, че се движат. Внимавайте за отпечатъци от лапи; те могат по-късно да бъдат използвани като улики! Разгледайте изображението, движете се наляво и надясно, за да разгледате всички ъгли и да разкриете всяка една от злите малки котки! Следвайте котешкия списък по-долу, за да не изоставите някой от вашите незаконно очарователни спътници и да ги заведете на безопасно място.

Младата дама Джейн и нейният котешки спътник Том създадоха своя собствена аналитична служба. Днес те трябва да проучат най-запомнящия се случай. Вие в играта Hidden Cats: Detective Agency трябва да им помогнете с това. Вашите легенди трябва да проследят конкретни котки. Ще ги видите пред себе си на контролното табло, разположено в долната част на екрана. Концентрирайте се върху тях внимателно. Сега отидете да погледнете. Градски път ще се появи на екрана пред вас. Трябва да го анализирате внимателно. Ако е важно, използвайте необикновено усилвателно стъкло. Когато намерите една от котките, изберете я с щракване на мишката. Съответно ще го преместите във вашия запас и за това ще ви бъдат дадени фокуси. Когато всяка от котките бъде намерена, ще продължите към по-високо ниво на играта Hidden Cats: Detective Agency.