Battalion Commander 2


Battalion Commander 2 е двубой за активна стрелба, където трябва да стреляте по врага си и да издържите до финала на етапа, за да доминирате в мача. Изпълнете всяка от мисиите и спасете спътниците си, които са хванати от вашия враг. Запишете ги, за да ви помогнат в битката. Успех, боец.

Още веднъж, полковите власти се завръщат и вашата задача ще бъде да влезете във враждебна зона и да убиете воините. Освен това ще срещнете няколко от вашите задържани, така че продължете и ги освободете. Те ще ви помогнат срещу врагове, които ще се увеличават.

Във втората част от играта Battalion Commander 2 ще продължите да казвате на легион от войници, които днес трябва да завършат прогресия от бойни мисии за ред. Вашият екипаж ще бъде забележим на екрана пред вас, който ще бъде разположен в определена зона. Използвайки контролните клавиши, вие ще контролирате дейностите на вашите воини. Те трябва да продължат напред с цялото раздяла под ваше ръководство. Когато забележите агресори, открийте огън по тях. Стрелейки прецизно, вие ще унищожите всички противници и ще получите фокуси за това в играта Battalion Commander 2. Противникът също ще стреля по вас. Следователно накарайте войниците си да се движат непрекъснато, за да е предизвикателство да ги удряте.

Battalion Commander 2 е игра с бягане и оръжие, в която играете като войник в челните редици.

Отново вашата нация има нужда от вас! Странно движение е отчетено на север, така че се въоръжете с оръжия, ракети и снаряди, за да вземете региона. Освободете уловени офицери във враждебна зона и те ще вървят заедно с вас в основната ви цел. Събирайте злато и XP при всяко бягане, завършвайте мисии и ги използвайте, за да купувате редизайн и да отваряте предимства

Battalion Commander 2 е обновен и в момента може да се играе на най-модерния интернет браузър и, изненадващо, на многофункционален.