We Become What We Behold


We Become What We Behold е игра с точки и щракване, създадена от Nicky Case. В тази забележителна 5-минутна игра играчът улавя новините с камерата си. Избирането на това какво да запомните и какво да избягвате от ръба оформя остатъка от приказката за Квадратите и Кръговете. Започнете, като уловите малки погрешни схващания между кръг и квадрат и наблюдавайте как вашите избори увеличават напрежението между повечето кръгове и квадрати. Може да се каже, че играта разкрива как виртуалното забавление усилва малките контрасти в груби чудовища. В момента се чувствайте свободни да започнете да се грижите за бизнеса си, докато пикът на историята не се разгърне директно пред вас (или фокусни точки). Ще изберете ли хармония или порочност в We Become What We Behold?

Какво наистина кара хората да се движат? Възмущение и презрение? Може би. Започвате, като улавяте една малка грешна преценка между кръг и квадрат, след което я подобрявате в медиите, така че повече наблюдатели да я видят. Това увеличава натиска между кръговете и квадратите, създавайки модел на възмущение и презрение, който бързо се извива към брутален връх.

Ние оформяме нашите инструменти, след което в този момент нашите апарати ни оформят. Правете снимки на хора, които се разхождат наоколо. Хванете различни ситуации и различни герои в тази завладяваща и забавна уеб базирана игра.