Clash Royale


Влезте в Арена! От създателите на Clash of Clans идва постоянна мултиплейър игра с участието на Royales, вашите герои номер едно Clash и още много други.

Съберете и актуализирайте много карти, включително войските на Clash of Clans, заклинанията и стражите, които познавате и обичате, точно както Royales: Princes, Knights, Baby Dragons и небето е границата от там. Измъкнете врага Краля и Принцесите от върховете им, за да смачкате противниците си и да спечелите Трофеи, Корони и великолепие в Арена. Структурирайте клан, за да споделяте карти и да събирате своя собствена местна битка.

Clash Royale е великолепна игра с всичките ви герои №1 от Clash of the Clans! Независимо от най-добрите ви предложения за Clash of the Clans, Clash Royale също включва Royales: Princes, Knights, Baby Dragons и небето е ограничението от там! Ударете кралските си врагове от върховете им, за да спечелите награди, корони и това е само началото!

Clash Royale е продължаваща мултиплейър игра с участието на Royales, вашите герои номер едно Clash и много повече. Съберете и ремонтирайте много карти, открояващи войските на Clash of Clans, заклинания и предпазни мерки, които познавате и обичате, точно както Royales: Princes, Knights, Baby Dragons и това е само върхът на айсберга. Измъкнете противника Крал и Принцеси от върховете им, за да смачкате противниците си и да спечелите Трофеи, Корони и величие в Арена.