Thor Boss Battles


Thunder God Thor е готов за действие, той се бори постоянно с злодеите, които се опитват да наранят Asgard, но в играта Thor Boss Battles можете да помогнете на свръхчовека. Този път всичките основни негови противници: Локи, Магьосницата и Хела водеха война срещу светеца. Очакващ гореща битка и първи на терена ще бъде братът и сестра Локи, чието възмущение зависи от ревността и иска да има място на Один. За да стигнете до главния противник, трябва да преминете през каменните препятствия, като ги смачкате с удивителен чук. Съберете скъпоценни камъни - това са парите, за които можете да подсилите дейността на чука. Това е ценно в битките със солидни противници и те няма да пропуснат втория, който нарани Тората.

Вашата основна цел ще бъде да се предпазите от враговете си като Тор, който има своя омагьосан чук, с който да се бие. С този чук можете да правите измами, за които не сте могли да опитате и мечтаете. Трябва да вземете реликва от Асгард, която се държи от брат ви Локи. От вас зависи дали сте готови да прекарате хубави моменти! Има многобройни битки, които трябва да се водят, така че ценете това, докато продължава.

Присъединете се към Тор в това вълнуващо преживяване срещу най-ужасните му врагове! Разбийте пречките по вашия начин, използвайки неговия чук и бойни дяволски зверове. Съберете катализатори и реликви, за да улесните екскурзията си!