Castle Wars: Modern


Castle Wars: Modern е активна бойна игра, която се развива в различни области като луната, авангардни градски общности и области на научната фантастика. Участвайте в необикновена битка, използвайки голямо разнообразие от разумни оръжия и екипировка. Изживейте вълнуващи режими на игра, включително битки със зомбита, дуели за двама играчи и невероятни сблъсъци. Изберете любимия си режим и се впуснете в пикселизирано бойно изживяване в най-новия свят.

В новата вълнуваща уеб базирана игра Castle Wars: Modern трябва да ви приветстваме да участвате в битки, които ще се случват на различни места. На екрана пред вас ще се появят символи, всеки от които показва определена област. След като изберете мястото на битката, ще го видите пред себе си. Вашата личност ще бъде към едната страна на района, а противникът ще бъде от другата. Използвайки контролните клавиши, вие ще контролирате дейностите на вашата личност. Той трябва да се придвижи към врага. Когато сте близо до него, наистина ще искате да го нападнете. Използвайки оръжието си, трябва да унищожите противника и за това в играта Castle Wars: Modern day ще ви бъдат дадени фокуси.

Подгответе се за най-новата част от поредицата Дворцови войни, подчертавайки битки в обхват от енергизиращи зони като луната, модерни градски общности и научна фантастика.

Този път играта предлага по-практична среща с различни оръжия и хардуер, които можете да използвате. Броене на светлинни мечове.

С различни достъпни режими на игра, включително битки със зомбита, дуели с двама играчи и битки, можете да изберете любимия си режим и ръководство, за да започнете епичните пикселизирани битки в напредналия свят.