Amazing Strange Rope Police


Amazing Strange Rope Police - Vice Spider Vegas е невероятна градска тестова система, в която ще управлявате свръхчовек, който прилича на Спайдърмен. Можете да решите да се превърнете в герой и да направите всичко различно, или можете да станете недоброжелател и да станете суперзлодей по всички съображения!

3D дизайните в тази игра са огромни, а огромният град, който можете да разгледате, е огромен и изпълнен с шокове. Можете да използвате куп героични ходове, например уеб изстрел, изкачване на сграда и лазерен вал! За да завършите всичко, можете да разгледате и обхват от различни ансамбли герои. Кой път ще изберете?

Изключително особена тестова система, в която ще контролирате свръхчовешки. Вие сами ще решите дали трябва да сте светец или да прецакате. Можете да атакувате със стиснати ръце, с оръжие или дори с очи - изстрелвайки лазери от тях. Опитайте се обаче да не се учудите, когато другите започнат да ви нападат! Градът е доста огромен, така че можете да разгледате един тон от него. Играта допълнително предлага огромен брой тоалети и монети.