Penguin Dinner 2


Penguin Diner 2 е тук, за да сервира още едно разстройство в кухнята. Героят на Penny the Penguin е разочарован от храната след завръщането си и решава да отвори собствена трапезария. Това е хит с близките пингвини, така че ще трябва да се движите бързо, за да задоволите техните поръчки и да вземете техните съвети!

Penguin Diner 2 е игра за къртачи, която играе на настолната игра. Играта ви помага по най-умелия метод да започнете да раздавате клиенти и да приемате техните поръчки. Щракнете клиенти, за да ги разположите, обслужвайте ги и завършете, като използвате техните съвети, за да дадете място на новите клиенти.

На всяко ниво тестът се увеличава, с повече клиенти за наблюдение и по-високи съвети, необходими, докато напредвате.

Към финала на нивото ще прехвърлите всички пари от бакшиши. След това ще можете да използвате заслужените си пари, за да разгледате индекса и да купите основни ремонти. Актуализациите могат да бъдат от ролери, до нови гурме специалисти с нови кулинарни планове за привличане на повече клиенти. Продължавайте да удряте живота на Penguin Diner, за да можете да поемете разходите за най-слабия ремонт!

В случай, че се възползвате максимално от антарктическото изживяване на Penny в Penguin Diner 2, погледнете първата Penguin Diner. Кафене Dash също е необикновена алтернатива на случайността, която склонявате към човешките характери. Прегледайте игрите за хранене за допълнителни!