Muscle Rush


Здравейте, чувствате се малки? Вместо да се опитвате с най-новото удивително упражнение или да изтласквате протеинови шейкове, мускулите се увеличават в Muscle Rush, забавното ново бягане, което може да превърне всеки в идеален пример за подуване на човечеството за един тон под седем дни.

Вдигнете се, станете екстремни и похапнете нещата си, докато преминавате през курсове за тестване! Преодолявайте препятствията, ударете страничните хулигани, вземете всички напитки с кофеин и батерии, които можете, и се пригответе да ударите екрана си във вълнуващи битки на мениджъра по армрестлинг, за да преодолеете постоянно по-зашеметяващия експонат на привързани с мускули тормозници.

Имате ли неща, които да превърнете в най -силния спринтьор в Muscle Rush? Бягайте, завъртайте и разбивайте посоката си през дърво, стъкло, блок, метал и други по време на пътуването си, за да се подуете! Очаквайте, че не сте пропуснали деня на краката, бегъл.

В новата интересна игра Muscle Rush трябва да помогнете на млад човек да спечели ободряващи и доста необичайни състезания. Преди вас на екрана ще видите вашия човек, който е в началния ред. При знака той ще бяга напред стъпка по стъпка, набирайки скорост. Идвайки, ще преминете през пречките, които вашата легенда ще обиколи. Ще използвате контролните клавиши, за да го накарате да изиграе тези ходове. Навсякъде ще има кутии с комбинация от добавки. Събирайки ги, вашият светец ще изпълни мярката си и ще се задръсти с мускули. След като е достигнал определен размер и сила, вашият светец може по същество да преодолее препятствия.