Mini guardians castle defense


Играйте Mini guardians castle defense : Защитете имението и направлявайте своите герои и пазачи, за да осигурите замъка, затворите и върховете от хитреци.

Small Guardians: Castle Defense е епична и примерна RPG игра с реалистичен стил на пикселна изработка, подобна на аркадните рундове от 80-те.

Трябва просто да използвате войниците си, за да преодолеете курвите и да спасите затворите.

Отправете се на тази екскурзия с предопределение, за да защитите кулите на принцесата си срещу тълпи противници, врагове, кръстоносци, крилати змии, скелети, орки, троянски коне, чудовищни ​​зловещи пълзи и много други стряскащи животни ...

Тълпа опасни животни започна да атакува вашата територия и да екзекутира вашите роднини. Последното желание за царството е множеството на принцесата: нейните малки пазачи: ВЪЗРОЖДЕНИТЕ НА РЕТРО !!!

Използвайте всички каскади и магьосничество, за да се биете срещу противници и умалени надзорници. Избягвайте триумфа на короната и седалката от троловете и пазете линиите си. Възстановете искането с вашите кръстоносци.

Вие ръководите група от 8 много невероятни шампиони, които ще се бият за вас в земи, гори, селища, затвори, дворци, гробища, пустини ... Можете да прекратите тази война ... Но само при случайността, че можете превръщат се в блокиран светец.

Трябва да осигурите върховете на принцесата. Каквото и да се случи!