Mermaid Princess Adventures


Младежкият суверен премина през океана с лодката си. По някое време лодката беше заклещена в голяма буря и суверенът падна над ръба. Към момента наблизо плуваше русалка, която му спаси живота. В момента, в който се събуди, суверенът видя русалка и безнадеждно се влюби. Днес той я покани да излезе в града и в играта Приключение на принцесата на русалка ще помогнете на младата дама да се подготви за него. Ще видите русалка в нейната стая на екрана. Различни предмети ще лежат навсякъде. Като допълнителна мисъл ще видите контролна дъска със символи на нещата. Именно те трябва да разберете за кратък период от време. За да направите това, внимателно проверете всичко и когато откриете статията, кликнете върху нея с мишката. Следователно ще го преместите на бойното поле и ще получите фокуси за тази дейност. След събирането на всяко едно от нещата ще преминете към по-високо ниво на играта.

Ариел от „Малката русалка“ е тук за блестящо ново изживяване. Помогнете за избор с екскурзионни екстри и облечете чашата й, така че да изглежда очарователна и идеална за срещата си. Отидете на опит на брега, за да се ожените за владетеля, за да можете да живеете радостно до края на живота си.

Днес е жизненоважен ден за русалката. Суверенът я покани да излезе и сега тя трябва да се приготви за него. Въпреки това, сякаш всяко едно от нещата, които тя изискваше, беше загубено. Помогнете на русалката да открие важни неща в интернет играта Приключение на русалка принцеса. Ще възприемете това, което трябва да откриете, на извънредно табло за управление. Вдигнете темпото, времето за търсене е ограничено.