Rocket Clash 3D


Rocket Clash 3D е изумителен стрелец от трето лице с прекрасен дизайн и забавно непрекъснато взаимодействие. В това заглавие вие ​​ръководите сила на препятствия, които се опитват да си върнат контрола над мистериозна ракетна база.

Вашите оръжия са стратегически AKS и удивителна и смъртоносна тайна ракета-носител. Внимавайте за рисковата течност, която се намира около водача - това ще ви навреди. Бъдете внимателни и се опитайте да унищожите противника си в дива битка.

Rocket Clash 3D е енергизираща, трета индивидуална игра-стрелец, направена от Андрю Панов, дизайнерът зад Subway Clash 3D. Водете група претенденти за препятствия, тъй като искате да възстановите мистериозна ракетна база! Играйте Rocket Clash 3D за нищо и внимавайте за прикрити оръжия, благополучни асансьори, а небето е границата от там. Също така, бъдете внимателни със зелената мушка - ще ви навреди! Насочете противника, за да набавите фокуси и постижения.

Rocket Clash 3D е още една игра от създателите на Farm Clash 3D и Subway Clash 3D. Както беше основно в миналите игри, трябва да убиете толкова много врагове, преди да изтече времето. Накарайте вашата група да триумфира над тази мистериозна армейска инсталация и да се опита да спечели. Ще имате на разположение различни оръжия. Трябва да се справите с опасната зелена корозия, която постепенно ще отблъсне фокусите ви на благосъстояние. В менюто можете да актуализирате характера си или да проверите таблото. Играта предлага приятни 3D дизайни от трети индивидуален изглед и основна интерактивност. Щракнете PLAY и започнете да играете.