Fight Arena Online


Fight Arena Online е завладяваща битка, базирана в мрежата, където ще се борите на полето с различни воини от цял свят. Към началото играта ще ви насочи чрез кратко упражнение, където ще опитате контролите и ще се биете със съперника. В този момент стигате до менюто, където можете да изберете собствения си претендент, да закупите неща на наблюдение или да видите таблицата на играчите. В този момент можете да се свържете с работника и да започнете да се биете. Целта е основна, убийство на колкото се може повече противници, които биха могли да бъдат допуснати и да се превърнат в героя на полето. Така че трябва да водим битка.

Fight Arena Online е 3D мултиплейър бойна игра, която ви позволява да консолидирате удари и ритници, за да победите различни съперници.

Fight Arena Online е интригуваща интернет базирана конкурентна игра, в която ще се сблъсквате с различни воини от едната до другата страна на планетата. Още в началото играта ще ви преведе през кратко инструктивно упражнение, където ще оцените контролите и всъщност ще искате да се биете с противниците си. Малко по-късно ще стигнете до менюто, където ще имате възможност да изберете свой собствен воин, да закупите стоки на пазара или да проучите таблата. От този момент нататък вие всъщност ще искате да се присъедините към сървър и да започнете битка. Целта е ясна - да убиеш колкото се може повече врагове и по този начин да се превърнеш в шеф. Така че хайде, какво ще кажете да играем.

Веднъж на всеки десет години мистериозното племе нинджи в тъмното събира най-добрите воини от цял ​​свят и координира състезание. Изпълнете трудностите и участвайте в състезанието, за да покажете, че сте най-добрият претендент! Battling Arena Online: Fighter 3D е страхотна трета индивидуална мултиплейър игра. Тук можете да се биете с играчи от цял ​​свят в битка и да покажете на всеки един човек кой е най-опасният претендент тук! „Fight Arena“ е страхотни 3D илюстрации, различни видове битки, различни атаки, паркур компоненти, солидни воини, различни бойни полета, силни оръжия, рейтинг на най-добрите играчи и огромен списък от грантове.

Първо искате да се регистрирате или управлявате без записване. От този момент нататък можете да преминете през малко инструктивно упражнение, което ще ви помогне да се приспособите към играта и да се запознаете с част от нюансите. Например, ударите при бягане са уникални по отношение на ударите от изправено положение и т.н. След подготовката можете да изберете вашата личност от списъка. Няколко воини ще бъдат в публичното пространство, докато други ще бъдат възпрепятствани. Можете да отворите достъп до тях, като използвате бижута.

По същия начин играта има функциониращ и инертен запас. Нещата могат да се задават в динамичния запас и те ще бъдат динамични в борбата. Във всеки случай в латентния запас можете да поставите неща, които не са необходими в момента. В момента остава само да изберете сървър и можете да побързате да се биете! До шестима играчи могат да играят на полето едновременно. Удряйте ги, тествайте различни комбинации от удари върху тях и разбийте пари за съперниците по време на битката. Покажете на всеки един човек кой е най-готиният претендент в тази област!