Amazing Bubble Connect


Amazing Bubble Connect е игра с гатанки, в която плъзгате линии над въздушни джобове, за да ги изчистите и да придобиете фокуси. В тази разхлабваща представа за пъзел трябва да се свържете с различни въздушни джобове от подобно разнообразие, като преместите пръста или курсора си през тях. Свържете четири въздушни джоба в квадратна форма, за да изстреляте цветна бомба, която ще унищожи всяко петно ​​с подобно разнообразие. Ако приемем, че свържете четири въздушни джоба равномерно, тя ще изстреля линейна бомба и ще изчисти цялата колона. Свързването на пет въздушни джоба ви дава балон със заместващ знак. С захранването Wildcard Bubble можете да свържете два въздушни джоба във всеки тон! Освен това трябва да се съсредоточите върху балона с бомба, тъй като върху него има часовник. Трябва да изчистите този въздушен джоб, преди часовникът да изтече, по друг начин той ще приспадне от вашите места. Нещо повече, не забравяйте да споделите Amazing Bubble Connect с вашите спътници и да разберете кой от вас е най-бърз в получаването на най-висок резултат.

В новата пъзел игра Amazing Bubble Connect можете да тествате своята грижа и разумни разсъждения. Ще видите бойното поле на екрана, което ще бъде заредено с изключителни засенчени чипове. Трябва внимателно да проверите всичко това и да проследите група от неразличими предмети. Трябва да ги свързвате с изключителна линия. Тогава, в този момент, тези неща ще изчезнат от бойното поле и вие ще получите специфична мярка за фокуси за това. Припомнете си, че искате да освободите полето от чипове толкова бързо, колкото може да се очаква.

Изключително създаваща навик пъзел игра за свързване на въздушните джобове.
Свържете мехурчета със същия цвят, за да получите фокуси. Интерфейс четири в равнина на ниво, в посока нагоре или в състояние на квадрат, за да вкарате много повече.