Zombie Outbreak Arena


Zombie Outbreak Arena е безкрайна игра за издръжливост на зомбита. Вземете фокуси, докато убивате зомбита, и ги използвайте, за да преработите личността си, за да го направите по-здрав.

Zombie Outbreak Arena е интернет базирана игра за активност, в която ще се биете срещу рояци немъртви. За всяко убийство ще бъдете компенсирани с XP, които след това можете да използвате нещо като позиция нагоре. Играта ви предлага 5 различни ръководства с работен цикъл ден/нощ. Това е важно в светлината на факта, че получавате повече XP фокуси през вечерта. Що се отнася до оръжията, те ще бъдат разпръснати произволно около вас. Боеприпасите ще бъдат ограничени, така че наистина искате от време на време да сменяте оръжията. Можете също така да използвате факторите на околната среда, за да победите противниците си. Можете да застреляте резервоар на превозно средство, така че да детонира и да убие всички наоколо.

Zombie Outbreak Arena е великолепна йерархична игра за стрелба по зомбита! Вие сте заобиколени от мъгла и само огнестрелно оръжие и вашата електрическа лампа ще ви помогнат да убиете зомбитата като цяло! Опитайте се да хвърлите приличен поглед наоколо с мотива, че зомбитата ефективно ще изпълзят от мрака зад вас. Бъдете внимателни, тъй като има различни видове зомбита, които криволичат през нивото, опитвайки се да ви хванат. Изплащайте, доколкото е възможно, на пет уникални нива; Отидете през улица, гара, лабиринт, парк и улица. Решете да играете през деня или се опитайте да успеете около вечерта с подготвен прожектор и вземете 25% повече XP. Увеличаването ви осигурява експертни фокуси, които можете да похарчите за способности и редизайн за вашето благополучие, амуниции, прожектори оттам, небето е границата. Има общо 40 способности, които можете да отворите! Опитайте се непрекъснато да продължите да се движите и търсете прилични подобрители и силни оръжия, които произвеждат в ръководството. Усилватели като нощно виждане, предпазни или детониращи снаряди и оръжия като щурмова пушка, пушка или опитен стрелец ще ви помогнат да издържите по-дълго. Има много оръжия и подобрители, които да гарантирате, така че постарайте се да издържите достатъчно дълго и да ги вземете. Увеличете силата на звука, за да се сблъскате със страхотния саундтрак и започнете да правите. Бихте ли могли в даден момент да издържите избухването на зомбита?